Translate

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Το Tsirko Greece μέλος του FACE


Το Tsirko Greece μέλος του FACE.




Το Fresh Arts Coalition Europe  ( FACE ) είναι ένα διεθνές δίκτυο οργανώσεων τέχνης που υποστηρίζει , προωθεί , ενημερώνει για τις αναδυόμενες και κοινωνικά ασχολούμενες σύγχρονες διεπιστημονικές μορφές τέχνης . Καλύπτει φρέσκες ​​και πρωτοποριακές πρακτικές  όπως η δημιουργία στον δημόσιο χώρο , site-specific arts , την κοινότητα και συμμετοχικά προγράμματα , live art, physical and visual theatre, σύγχρονο τσίρκο και το κουκλοθέατρο .

Το FACE κάνει προσιτή την εμπειρία του, διευκολύνει την ανταλλαγή γνώσεων και τεχνογνωσίας , και ενθαρρύνει νέες συνεργασίες εντός της Ευρώπης και με τον υπόλοιπο κόσμο . Με 37 μέλη από 19 χώρες , το δίκτυο λειτουργεί ως ένα δυναμικό φόρουμ για τις ιδέες , εμπειρίες και επαγγελματικές ανταλλαγές, με την υποστήριξη των μελών του καθώς και των δημιουργικών επαγγελματιών .

Το FACE συμβάλλει στην προετοιμασία ενός βιώσιμου μέλλοντος για τους αναδόχους που εργάζονται σε νέες καλλιτεχνικές τάσεις , με την οικοδόμηση γεφυρών μεταξύ των μελών της , δημιουργώντας ευκαιρίες δικτύωσης και την ενίσχυση της προβολής των καλών πρακτικών τους προκειμένου να ενθαρρύνει την κατασκευή και την πρόσβαση σε υβριδικές μορφές τέχνες του θεάματος , που δημιουργήθηκε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους .


Fresh Arts Coalition Europe (FACE)
www.fresh-europe.org
info@fresh-europe.org




Δεν υπάρχουν σχόλια: