Translate

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Art Studio Twin Flames

Μαθήματα εναέριων ακροβατικών σε πανιά(silks) και κούνια(trapeze) με τον Αντώνη ΠασβάντηΕκτύπωσηE-mail
Μαθήματα, εναέριων ,ακροβατικών ,πανιά,silks, κούνια,trapeze,  Αντώνη, Πασβάντη



Το μάθημα εμπεριέχει ζέσταμα 1 ώρα με στοιχεία από yoga, streching και σύγχρονο χορό(release) για να ξυπνήσει το σώμα και το πνεύμα. Ασκήσεις και τεχνική σε κούνια και πανιά. Και το καλύτερο για το τέλος, αποθεραπεία σε ζευγάρια για να μαλακώσει το σώμα μας και να χαλαρώσουμε μετά από την έντονη άσκηση του μαθήματος ώστε να απομακρύνουμε κάθε σωματική ένταση και μπλοκάρισμα.

Τρίτη και Πέμπτη 20:00 - 22:00 (το νωρίτερο, γιατί δεν πάμε με το ρολόι άλλα με τις ανάγκες των μαθητών και του μαθήματος).
Κόστος μαθήματος 10 Ευρώ
Μηνιαία συνδρομή 65 ευρώ
Πακέτο 10 μαθημάτων 70 ευρώ
τηλ. επικοινωνίας 6976 189922 Αντώνης Πασβάντης
Twin Flames Studio Art,
Δημοφώντος 134-136, Άνω Πετράλωνα κοντά στον σταθμό του τρένου των Πετραλώνων.

Ο DEVA (Αντώνης Πασβάντης) είναι 10 χρόνια επαγγελματίας firedancer και καλλιτέχνης τσίρκου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα θεάτρου στο Σ.ΜΟΥ.Θ. , μαθήματα τσίρκου στo Espacio de Circ της Βαλένθιας , στην Katacomben στο Βερολίνο , παρακολουθεί μαθήματα και σεμινάρια σύγχρονου χορού (release/contact) τα τελευταία 6 χρόνια και έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη, μαθαίνοντας διαφορετικά στυλ και τεχνικές του firedance. Έχει διδάξει στην Ευρωπαϊκή συνάντηση των ζογκλέρ (EJC) το 2009 στην Βιτόρια, στο φεστιβάλ τσίρκου Unimalabar το 2005 στην Βαλένθια καθώς επίσης και σε πολλά άλλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό θέατρο της Ελλάδας στην παράσταση ‘Σκηνοβάτες’ (2011) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και χορογραφίες του Φωκά Ευαγγελινού, στο θέατρο REX στην παράσταση Mata Harry (2011) και στο music hall CASABLANCA (2010) σε σκηνοθεσία και χορογραφίες της Αποστολίας Παπαδαμάκη καθώς και σε πολλές άλλες παραστάσεις. Από το 2008 συνεργάζεται με την ομάδα θεάτρου δρόμου HELIX και έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή φεστιβάλ σε όλο των κόσμο (Puppet Fairy στην Σόφια με το έργο ‘Comedia’/The 31st session of the nation in Nanjing (Κίνα) με το έργο ’Προμηθέας Δεσμώτης’ /1st and 2nd International Street Theater Festival in Athens με τα έργα ‘Κοσμογονία’ , ‘Ο τι κόσμος μπαμπά’,’Dies irae’, καθώς και σε πολλά ακόμη φεστιβάλ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: